kunst : erwin van looveren (b) in h(art)#172

erwin van looveren tekent als geen ander, fotografeert, maakt(e) geluid als a bloody occurrence, schizoid, w.ravenveer en is labelbaas van x+z=0 dat niet alleen zijn eigen productie omvat maar ook bijvoorbeeld werk van van to live and shave in la (2)  (het onvolprezen ‘the 300 dollar shirt’) heeft uitgebracht.  erwin is open en gesloten tegelijk en -als ik even persoonlijk mag worden- één van de sympathiekste en origineelste van de antwerpse noisescene en dat wil wat zeggen in die sowieso al interessante groep. het is dan ook fantastisch dat hij meedoet aan ons project.

met zijn grafische werk nam hij al deel aan een expo in de voorkamer in lier en had een expo in de ançienne belgique in brussel. altijd origineel en niet gehinderd door artistieke remmingen blijft hij een voorbeeld.

 

erwin van looveren draws like no other, photographs and makes noise as a bloody occurrence, schizoid, w.ravenveer and runs the x+z=0 label which not only highlights his own productions but also released work of others like the great ‘the 300 dollar shirt’ of to live and shave in la (2). erwin is open and closed at the same time and -getting personal for a moment- one of the most sympathetic and original members of the antwerp noisescene and that means a lot in an already interesting crowd. so it is very exciting he is participating in our project.
his graphic work has featured in exposition in de voorkamer in lier and in the ançienne belgique in brussels. always original and never held back in his artistic endeavours he remains a shining example.
binnenkort komt er ook een lp uit maar voorlopig kan je al bijvoorbeeld al op soundcloud terecht.
soon an album will be released, for now you can hear his experiments on soundcloud.
geluidsexperimenten ​van w.ravenveer vind je hier
noise experiments of w.ravenveer you will find here